ΕΣΠΑ
Κλείστε θέση τώρα!!!        210 32.53.710English    Ελληνικά

Μπαρ

Μπαρ και lounges για χαλάρωση, γνωριμίες και ψυχαγωγία

Το κρουαζιερόπλοιο είναι μία μικρή πόλη/κοινωνία. Έχει εσάς στο επίκεντρό του, τους επιβάτες μας, το πλήρωμα του πλοίου που φροντίζει για την ασφάλεια και την υπέρ-άνετη διαμονή σας, και διαθέτει εκτός από τις καμπίνες και τα εστιατόρια, πολυάριθμους εσωτερικούς και εξωτερικούς κοινόχρηστους χώρους για τη διασκέδαση και τη ψυχαγωγία σας.
Τόσο τα μπαρ όσο και τα σαλόνια (lounges) στο κρουαζιερόπλοιο  μας είναι ευχάριστοι χώροι, μοντέρνοι, καλαίσθητοι, προσεκτικά διαρρυθμισμένοι και διακοσμημένοι, με άξονα τους ταξιδιώτες μας. Εδώ θα απολαύσετε τόσο στιγμές χαλάρωσης, απομόνωσης και συγκέντρωσης όσο και μέρες και βραδιές καλοπέρασης, γνωριμιών, «events» και καλής μουσικής. Για ότι συμβαίνει στα μπαρ και τα σαλόνια μας ενημερώνεστε καθημερινά μέσω του Ημερήσιου Προγράμματος που λαμβάνετε στην καμπίνα σας.

Main lounge (Κύριο Σαλόνι):
Το κύριο σαλόνι του πλοίου μας λειτουργεί κυρίως ως χώρος διεξαγωγής των καλλιτεχνικών προγραμμάτων της εταιρείας τις βραδινές καθώς επίσης και ως χώρος οργανωμένων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων. Χρησιμοποιείται συχνά ως συνεδριακή αίθουσα (αμφιθέατρο )αλλά και για να φιλοξενήσει αρκετά συχνά επώνυμους τραγουδιστές, δημοφιλή συγκροτήματα, βραδιές χορού κι άλλα μουσικά events.

Bars & Σαλόνια:
Στα διάφορα σαλόνια/μπαρ του πλοίου μας μπορείτε να απολαύσετε από το πρωί τον καφέ ή το χυμό σας, να ακούσετε live μουσική από τους καλλιτέχνες μας, να συμμετέχετε σε ομαδικά παιχνίδια που διοργανώνει η ομάδα ψυχαγωγίας του πλοίου, να ενημερωθείτε βλέποντας τηλεόραση ή απλά ξεχαστείτε απολαμβάνοντας το βιβλίο σας ή το βιβλίο που δανειστήκατε από τη βιβλιοθήκη μας.
Αργότερα το βράδυ, με τη συνοδεία του ποτού σας, κάντε τις γνωριμίες σας, λικνιστείτε στους ρυθμούς του live μπουζουκιού του πιάνου ή χορέψτε ξέφρενα μαζί με τα μέλη της ψυχαγωγικής μας ομάδας και απολαύστε τις μαγικές φωνές των τραγουδιστών μας, έως νωρίς το πρωϊ.