ΕΣΠΑ
Κλείστε θέση τώρα!!!        210 32.53.710English    Ελληνικά

Παροχές

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΛΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Διαμονή/Καθαριότητα στην καμπίνα:
Τόσο ο άνετος ύπνος όσο και η ευχάριστη διαμονή στην καμπίνα σας είναι υψίστης σημασίας για εμάς. Μεριμνούμε καθ'όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας για την καθαριότητα, επάρκεια και αρτιότητα, για τις φρέσκες πετσέτες και τα σεντόνια στο δωμάτιό σας.

Πρωινό / Μεσημεριανό / Δείπνο στο πλοίο:
Αναλαμβάνουμε πλήρως τη σίτισή σας στα εστιατόρια τoυ κρουαζιερόπλοιου μας, μέσα από νόστιμο και προσεγμένο πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο. Το μενού είναι σχεδιασμένο από διάσημους σεφ, Έλληνες και ξένους. Όλα μας τα πιάτα είναι ιδιαίτερα φροντισμένα με αυθεντικές, ντόπιες γεύσεις και τις ξακουστές πρώτες ύλες της μεσογειακής διατροφής.

2 αλκοολούχα ή μη ποτά ημερησίως

Χρήση πισίνας:
Οι πισίνες σας περιμένουν για μπάνιο  παιχνίδια και τρέλα pool πάρτυ, για ένα πολύχρωμο κοκτέιλ εν πλω στη Μεσόγειο ή απλώς, για ηλιοθεραπεία με θέα τα δελφίνια και τους γλάρους. Τα παιδιά θα βρουν τη δική τους, ρηχή πισίνα για τρέλες στο νερό. Σε όλες τις καμπίνες θα βρείτε πετσέτες για την πισίνα.

Τζακούζι και χρήση γυμναστηρίου: Εάν θέλετε να φροντίσετε τη φόρμα σας ακόμη και κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας, το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο είναι στη διάθεσή σας. Όπως και το τζακούζι για ένα πολύτιμο, χαλαρωτικό υδρομασάζ.

Ψυχαγωγία onboard:
Καθ'όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας, οργανώνουμε ειδικές βραδιές μουσικής, χορού και τραγουδιού, στις οποίες σας καλούμε να συμμετέχετε, με πολύ κέφι και ζωντάνια. Επίσης, επιβεβλημένη είναι η παρουσία σας στα πάρτυ που διοργανώνουμε στο κατάστρωμα, κάτω από το σεληνόφωτο! Να μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωριστείτε με τους υπόλοιπους επιβάτες.Tα club του πλοίου κλείνουν μολις φύγει και ο τελευταίος.Το πρώι δηλαδή!!

Ναύλα και λιμενικά τέλη:
Δεν έχετε απολύτως καμία επιπλέον επιβάρυνση στα λιμενικά τέλη, τον ναύλο και επίναυλο, ούτε και σε κρυφούς φόρους, διότι όλα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή του εισιτηρίου σας.

Εξυπηρέτηση 24/7:
Στο κρουαζιερόπλοιο μας, κάθε 1 μέλος του έμπειρου προσωπικού μας αντιστοιχεί σε 2 επιβάτες μας. Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, όλες τις ώρες, πρόθυμα και με χαμόγελο. Για οτιδήποτε χρειαστείτε, για βοήθεια, επεξήγηση, καθοδήγηση, απαίτηση, είμαστε εκεί! !

Βοήθεια με τις αποσκευές:
Πριν την επιβίβασή σας στο κρουαζιερόπλοιο, θα δοκιμάσετε τη θερμή υποδοχή μας. Φροντίζουμε για τις αποσκευές σας, τις οποίες θα βρείτε έξω από την πόρτα της καμπίνα σας.

Καθημερινή ενημέρωση για το πρόγραμμα:
Κάθε απόγευμα, λαμβάνετε στην καμπίνα σας το λεπτομερές Ημερήσιο Πρόγραμμα για την ερχόμενη μέρα. Έτσι ενημερώνεστε εγκαίρως για τους χρόνους άφιξης και αναχώρησης στα διάφορα λιμάνια, για τις προτεινόμενες εκδρομές, τις δραστηριότητες αναψυχής στο πλοίο, το σερβίρισμα για το πρωινό/μεσημεριανό/δείπνο κι άλλες χρηστικές πληροφορίες.

Συγκεκριμένη διατροφή:
Εάν ακολουθείτε μια συγκεκριμένη διατροφή, έχετε αλλεργία ή δυσανεξία σε κάποιες πρώτες ύλες, μας ενημερώνετε εγκαίρως κι εμείς κάνουμε τις απαραίτητες τροποποιήσεις, όπου αυτό είναι δυνατό. Ενημερώστε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Επιβατών εγκαίρως, πριν το ταξίδι σας.

Εκπαιδευτικές δραστηριότητες για όλους:
Σε καθημερινή βάση, φροντίζουμε να κρατάμε το ενδιαφέρον σας αμείωτο και να σας ψυχαγωγούμε με εκπαιδευτικές δραστηριότητες, για όλες τις ηλικίες. Μπορείτε να λάβετε μέρος σε: Μαθήματα Ξένης Γλώσσας, Επίδειξη Μαγειρικής, Γλυπτική με Πάγο, Χειροτεχνία και Κατασκευές, Μαθήματα Χορού κ.ά..

Επίσημες βραδιές:
Τουλάχιστον δύο είναι οι βραδιές που οργανώνονται προς τιμήν των επιβατών μας κι απαιτούν επίσημο ένδυμα: το καλωσόρισμα του καπετάνιου και η αποχαιρετιστήρια βραδιά πριν η κρουαζιέρα φτάσει στο τέλος της