ΕΣΠΑ
Κλείστε θέση τώρα!!!        210 32.53.710English    Ελληνικά

Καμπίνες

Στις καμπίνες μας θα νιώσετε όπως σε δωμάτιο 5άστερου ξενοδοχείου
Μπορεί οι προορισμοί της κρουαζιέρας σας να είναι το απόγειο του ταξιδιού, όμως και η ίδια η διαδρομή είναι ενδιαφέρουσα, εξαιρετικά άνετη, ευχάριστα πολυτελής, με έμπειρο προσωπικό που είναι στη διάθεσή σας 24/7 και υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου. Το ίδιο ισχύει και για την καμπίνα σας. Τον χώρο, που θα σας φιλοξενήσει κάποιες ώρες μέσα στην ημέρα. Εδώ θα κάνετε έναν υπέροχο, ξεκούραστο ύπνο, θα πάρετε το πρωινό σας εάν το θελήσετε, θα τσιμπήσετε κάτι πριν βγείτε στο κατάστρωμα να απολαύσετε τον ήλιο, εδώ θα αλλάξετε για να χαρείτε το νερό και τη δροσιά της πισίνας.

Όλες οι καμπίνες μας, σουίτες, εξωτερικές και εσωτερικές, θα σας θυμίσουν διαμονή σε καλό ξενοδοχείο. Με άρτιες παροχές, όλα τα κομφόρ, και υπηρεσίες που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα, θα κάνουν το ταξίδι σας φιλόξενο, εύκολο και πραγματικά ποιοτικό.

Οι καμπίνες του πλοίου μας είναι εξοπλισμένες με:
τηλεόραση, πιστολάκι μαλλιών, παπλώματα, διανομή πάγου στην καμπίνα κατόπιν αιτήματος, εξτρά πετσέτες για την πισίνα, Υπηρεσία Καθαριστηρίου για το ρουχισμό σας (standard, express και laundry promο) και Υπηρεσία Δωματίου (Room Service).

Υπηρεσία Καμπίνας (Cabin Service):

Δίνουμε εξαιρετική βαρύτητα και προσοχή στην υγιεινή και ασφάλεια όλων των χώρων, στην καθαριότητα, επάρκεια και λειτουργικότητα της καμπίνας σας. Δύο φορές καθημερινά, κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες, αναλαμβάνει εξειδικευμένο προσωπικό την ολοκληρωμένη καθαριότητα και τακτοποίηση του δωματίου σας: Το πρωί, η Υπηρεσία Καμπίνας (Cabin Service) φροντίζει για τη συνολική και ενδελεχή καθαριότητα της καμπίνας σας. Στρώνονται τα κρεβάτια, αλλάζονται κι αναπληρώνονται οι πετσέτες όπου κρίνεται απαραίτητο και τακτοποιείται γενικότερα το δωμάτιο και το περιεχόμενό του. Η απογευματινή βάρδια αλλάζει τις πετσέτες εφόσον χρειάζεται και για όσα δωμάτια διαθέτουν κουκέτες, τα κρεβάτια στήνονται, τα σκεπάσματα φρεσκάρονται και προετοιμάζονται για την βραδινή σας ξεκούραση. Το δωμάτιο και τα αντικείμενα τακτοποιούνται και γίνεται μια ακόμη προσεκτική καθαριότητα των χώρων.

Cabin Steward & Assistant Cabin Steward:
Κάθε καμπίνα στο κρουαζιερόπλοιο μας έχει τον προσωπικό της cabin steward, ο οποίος υποστηρίζεται από τον assistant cabin steward. Κάθε cabin steward με τον βοηθό του είναι υπεύθυνος για 20-25 δωμάτια και είναι επιφορτισμένος με την καθαριότητα, τακτοποίηση και καλή κατάσταση της κάθε καμπίνας. Εκτός από το καθάρισμα, συγύρισμα, φρεσκάρισμα κι άλλαγμα χρησιμοποιημένων λευκών ειδών και των υπόλοιπων βασικών υπηρεσιών, μπορείτε να αποταθείτε στην cabin stewardess και την assistant cabin stewardess για οποιαδήποτε απορία έχετε. Θα σας εξυπηρετήσουν ευχαρίστως και θα σας ενημερώσουν για όλα όσα μπορείτε να χαρείτε on board: για ωράρια και τιμές, για υπηρεσίες και πακέτα. Όπως ακριβώς στα καλύτερα και ακριβότερα ξενοδοχεία του κόσμου έχετε την πιο άριστη, ευχάριστη, ολοκληρωμένη, οργανωμένη, αψεγάδιαστη εξυπηρέτηση, έτσι και στο πλοίο μας το προσωπικό μας και ειδικά αυτό που αναλαμβάνει τον προσωπικό σας χώρο, είναι πάντοτε πρόσχαρο, πρόθυμο, έμπειρο, ευγενικό, εχέμυθο και με άκρως επαγγελματική συμπεριφορά.